Dolar
32.31
Euro
34.93
Altın
2,206.91
ETH/USDT
3,593.70
BTC/USDT
71,111.00
BIST 100
9,051.07
Yaşam

'Birilerine örnek olabiliyorsam ne mutlu bana'

Malatya'da temizlik personeli olarak çalıştığı tekstil fabrikasında iplik üretiminden makinelerin bakımına kadar her şeyi öğrenerek kendi işinin patronu olan Şehriban Şahin, Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılacak olmanın gururunu yaşıyor.

26.10.2017 - Güncelleme : 27.10.2017
'Birilerine örnek olabiliyorsam ne mutlu bana'

MALATYA 

Malatya'da temizlik personeli olarak çalıştığı tekstil fabrikasında iplik üretiminden makinelerin bakımına kadar her şeyi öğrenerek kendi işinin patronu olan Şehriban Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla vereceği resepsiyona katılacak olmaktan mutluluk duyuyor.

Yaşam hikayesiyle topluma örnek vatandaşlardan biri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyonun davetlileri arasında bulunan Şahin, büyük gurur yaşıyor.


Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fabrikada çalışırken akrabalarından birinin kendisini aradığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla vereceği resepsiyona katılacaklar arasında olduğunu söylediğini anlattı.

Televizyonda konuyla ilgili yayınlanan haberde kendine ait görüntüleri de izlediğini belirten Şahin, şaşkınlıkla sevinci bir arada yaşadığını ifade etti.

Uzun ve zorlu bir çalışma sürecinin ardından kumaş fabrikası kurarak iş veren konumuna geldiğini kaydeden Şahin, "Dünden bugüne bir basamak atlayarak yapılan bir şey değil, çalışmanın vermiş olduğu birikim var. Örnek vatandaş olarak resepsiyona davet edildiğim için çok mutluyum. Birilerine örnek olabiliyorsam, fayda sağlayabiliyorsam ne mutlu bana." diye konuştu.

Muhabir: Orhan Yoldaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın