Dolar
39.54
Euro
45.49
Altın
3,384.76
ETH/USDT
2,539.90
BTC/USDT
105,473.00
BIST 100
9,339.59
Yaşam, arşiv

Bilecik'te trafik kazası: 33 yaralı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yolcu otobüsünün fabrika duvarına çarpması sonucu 33 kişi yaralandı.

19.05.2013 - Güncelleme : 19.05.2013
Bilecik'te trafik kazası: 33 yaralı

BİLECİK 

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden Ankara'ya giden Cihan Gündüz (29) yönetimindeki 34 AAN 15 plakalı yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, orta refüjden karşı yola geçerek, tekstil fabrikasının duvarına çarptı.

Kazada yaralananlar çevre il ve ilçelerden gelen 112 Sağlık Ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Fabrika yanındaki su kanalında asılı kalan otobüste sıkışan sürücü Gündüz, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

Ağır yaralanan sürücü Gündüz ile ismi belirlenemeyen iki yolcu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Diğer 30 yaralı ise Eskişehir, Bilecik ve Bozüyük'teki hastanelere götürüldü.

Öte yandan, kaza nedeniyle Bozüyük Devlet Hastanesinde görevli izinli doktorlar da hastaneye çağrıldı.
Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın