
İngiltere'nin Wales şehrinde yaşayan Gaynor Roberts, aşık olduğu Servet Çelebi için Mardin'de yaşamaya karar verdi.***
DARGEÇİT
Geçen yıl Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir restoranda aşçıbaşı olarak çalışırken, Gaynor Roberts ile tanışan Servet Çelebi daha sonra aralarında başlayan duygusallığı evlilikle noktaladı.
Servet Çelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaynor Roberts'ın Dargeçit'e geldiğini ve burada evlendiklerini belirterek, ilçede kendi restoranlarını kurduklarını, gönül birliği ile mutlu bir şekilde yaşadıklarını kaydetti.
Roberts'ın Müslüman olduğunu belirten Çelebi, ''Eşimin İslamiyeti benimsemesi elbette beni çok mutlu etti. Şüphesiz eşim İslam dinini bilerek ve tanıyarak kabul etti. Yani benim için değil Allah rızası için Müslüman oldu. İslamiyeti benimsemese bile onu asla zorlamazdım ve hoş karşılardım. Eşimle İngiltere'ye taşınmayı düşünmüyoruz. Dargeçit'te düzenimizi oluşturduk'' dedi.
Çelebi, eşinin Türk vatandaşı olmak istediğini de belirtti.