Dolar
32.49
Euro
34.86
Altın
2,336.05
ETH/USDT
3,154.60
BTC/USDT
64,556.00
BIST 100
9,716.77
Gündem

Türkiye ve dünya gündemi

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

19.10.2018 - Güncelleme : 19.10.2018
Türkiye ve dünya gündemi

ANKARA

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yıl ile SOCAR Star Rafinerisi açılış törenlerine katılacak.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere temasları kapsamında, Londra'da üniversite topluluğu The Oxford Union'da konuşacak. 

3- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bursa'da "Mesleğim Var Geleceğim Var" projesi sertifika törenine katılacak.

4- Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Anadolu Ajansı Finans Masası'na konuk olacak.

5- TÜİK, eylül ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak.

6- AB ülkelerinin büyükelçileriyle çalışma yemeği, TOBB, İKV ve AB Türkiye Delegasyonu iş birliğinde TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilecek.

7- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Bushati ile görüşerek ortak basın toplantısı düzenleyecek ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir araya gelecek.

- Kosovalı mevkidaşı Behgjet Pacolli ile görüşerek ortak basın toplantısı düzenleyecek Çavuşoğlu, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi ile görüşme gerçekleştirecek. 

8- Gazze sınırında "Büyük Dönüş Yürüyüşü" kapsamında 30. cuma gösterileri takip edilecek.

9- Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasına ilişkin Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

10- FETÖ davaları

- Darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 469 sanıklı davaya Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

11- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Anadolu Efes, Rusya'nın Khimki, Fenerbahçe de Litvanya'nın Zalgiris takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

12- Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında Galatasaray ile Bursaspor, Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın