Dolar
39.86
Euro
47.10
Altın
3,335.48
ETH/USDT
2,405.00
BTC/USDT
105,600.00
BIST 100
10,080.35
Gündem, arşiv

Siirt'te 9 terörist etkisiz hale getirildi

Siirt'in Eruh ve Pervari ilçelerinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmalarda 9 terörist etkisiz hale getirildi.

15.09.2015 - Güncelleme : 15.09.2015
Siirt'te 9 terörist etkisiz hale getirildi

SİİRT

Siirt'in Eruh ve Pervari ilçelerinde 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Eruh'a bağlı Çetinkol ve Cintepe Köyü arasında bulunan askeri üsse bir grup terör örgütü PKK mensubunca uzun namlulu silahla ateş açıldı. Askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada, 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan ATAK helikopterlerin katılımıyla bölgede başlatılan geniş çaplı operasyon sürüyor.

Öte yandan, Pervari ilçesinin Doğanca Köyü kırsalında Jandarma Özel Harekat Timleri'nce takip edilen bir grup teröristle yaşanan sıcak temasta 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın