Dolar
44.49
Euro
51.55
Altın
4,666.74
ETH/USDT
2,049.30
BTC/USDT
66,549.00
BIST 100
13,000.79
Gündem

Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı

Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için buzlanma ve don uyarısı yapıldı.

16.11.2018 - Güncelleme : 17.11.2018
Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı

MALATYA

Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için buzlanma ve don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün sabaha kadar hava Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da yağmurlu, karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerde ise kar yağışlı geçecek.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmeyen 5 ilde, rüzgarların yağış esnasında güneyden kuvvetli esmesi öngörülüyor.

Söz konusu illerde, gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma, don ve bölgesel sis ile pus beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. 

Muhabir: Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.