Dolar
32.32
Euro
34.93
Altın
2,209.32
ETH/USDT
3,582.80
BTC/USDT
71,127.00
BIST 100
9,039.94
Gündem

Mehmetçik için işaret diliyle klip yaptılar

Sivas'ın Kangal ilçesinde ilkokul öğrencileri, Münbiç'e harekata hazırlanan Mehmetçik için işaret diliyle video klip hazırladı.

18.01.2019 - Güncelleme : 18.01.2019
Mehmetçik için işaret diliyle klip yaptılar

SİVAS

Sivas'ta bir grup ilkokul öğrencisi, Münbiç'e harekata hazırlanan askerler için klip yaptı.

İlçedeki Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Enes Kuzu'nun koordinatörlüğünü üstlendiği proje kapsamında hazırlanan video klipte görev alan ve Türk bayraklı tişört giyen 4-A sınıfı öğrencileri, ilçede şehitlerin isimlerinin verildiği park ve bahçelerde "Gündoğdu" marşı eşliğinde işaret diliyle klip çekti.

"Münbiç Harekatı'na hazırlanan kahraman Mehmetçik'imize armağan olsun" yazısıyla sosyal medyada paylaşılan video, çok sayıda beğeni aldı.

Öğretmen Enes Kuzu, AA muhabirine, işaret diliyle ilgili daha önce de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir klip hazırladıklarını söyledi.

Mehmetçiklerin Münbiç'e harekata hazırlandığını aktaran Kuzu, "Kahraman Mehmetçik'imize kliple moral ve destek vermek istedik. Kafamızda bu fikir gelişti ve 4-A sınıfımızdaki 12 öğrencimizle ilçemizde şehitlerimizin isimlerinin verildiği park ve bahçeler ile Bayrak Tepe'de klibimizi çektik. Klipte Türk işaret dilini kullandık. Klibimiz beğeni topladı ve bu da bizleri mutlu etti." dedi.

Kuzu, klibin hazırlanmasına destek veren Okul Müdürü Aydıncan Polat ve öğretmen arkadaşlarına da teşekkür etti.

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın