
Mardin'de el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Göl şehit oldu.***
MARDİN
Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Nusaybin'de terör örgütünce yerleştirilen el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada 1 astsubayın şehit olduğunu, 1 uzman jandarmanın da yaralandığını bildirdi.
Vali Ayvaz, Nusaybin-Cizre karayolunun 35. kilometresinde bir patlayıcı bulunduğunu ve düzeneğin imha edilmesi için güvenlik güçlerince çalışma başlatıldığını söyledi.
El yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında patlama meydana geldiğini kaydeden Ayvaz, ''Patlamada, maalesef bir astsubayımız şehit oldu, 1 uzman jandarmamız da yaralandı'' dedi.
Patlamada yaralanan uzman jandarmanın, Nusaybin Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesine sevk edildiğini belirten Ayvaz, ''Patlamada yaralanan uzman jandarmanın hayati tehlikesi bulunmuyor'' dedi.
Şehit evinde üzüntü hakimŞehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Göl'ün (35) Elazığ'da yaşayan ağabeyinin evinde üzüntü hakim.
Göl'ün şehit olduğu haberi, sağlık görevlileri ve askeri yetkililer eşliğinde annesi ve ağabeyinin birlikte oturduğu Sürsürü Mahallesi Kabzalı Sokak'taki apartman dairesinde yakınlarına verildi. Anne Hüsniye Göl'ün fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldığı, buradaki müdahalenin ardından yeniden evine getirildiği öğrenildi.
Göl'ün ağabeyinin evinin balkonuna büyük boy Türk bayrağı asılırken, haberi alan yakınları aileye başsağlığı ziyaretinde bulundu.
4 kardeşin ikincisi olan Göl'ün 3 yıldır Mardin'de patlayıcı uzmanı olarak görev yaptığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu bildirildi.