Kopmuş kulak var basmayın
Muğla'daki trafik kazasında bir yaralının sağ kulağının koptuğu bilgisi güvenlik güçleri ve vatandaşları alarma geçirdi.

Muğla'daki trafik kazasında bir yaralının sağ kulağının koptuğu bilgisi güvenlik güçleri ve vatandaşları alarma geçirdi.***
MUĞLA - Kenan Gürbüz
Alınan bilgiye göre, Muğla-Marmaris karayolunun Gülaağzı mevkisinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 48 GL 202 plakalı otomobil, Zafer Kalafat yönetimindeki 34 SP 734 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra kontrolden çıkarak takla attı.
Kazada, Murat Ekinci (35) hayatını kaybetti, otomobilde bulunan Nazmiye Karahan, Erçin Alacaoğlu, Şeyda Durmaz ve Gizem Temel yaralandı.
Muğla Devlet Hastanesine götürülen yaralılara ilk müdahaleyi yapan acil serviste görevli doktorların, yaralılardan Gizem Temel'in bir kulağının kopmuş olduğunu fark etmesi üzerine, hastane polisinden yardım istendi. Trafik ekipleri, kaza bölgesindeki vatandaşları ''Kaza yerinde kopmuş kulak var, lütfen üzerine basmayın'' anonsuyla uyardı.
Sivil savunma, polis, jandarma ekipleri ve vatandaşların yoğun arama çalışmasına rağmen kopan kulak bulunamadı.
Kopan kulak parçalanmış
Muğla Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
"Hastaneye ağır yaralı olarak getirilen kadının kulak kısmı, kaza esnasında tamamen ezilmiş ve dikilemeyecek şekilde parçalanmış. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye getirilen bir parça söz konusu değil. Doktorlarımız bir umutla kaza yerinde kopan kulağa ait parçaları aratmış. Kopan kulağın parçaları muhtemelen aracın içinde kalmış veya çevreye düşmüş olabilir.''
![]() |
''Kopmuş kulak var basmayın'' |