Kardeşi de sahtecilikten yakalandı
Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'i dolandırmasıyla tanınan Selçuk Parsadan'ın bu sefer de kardeşi sahtecilikten yakalandı.

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'i dolandırmasıyla tanınan Selçuk Parsadan'ın bu sefer de kardeşi sahtecilikten yakalandı.***
ANKARA
Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da düzenlenen kaçakçılık operasyonlarıyla ilgili yazılı basın bilgi notu verdi. Buna göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince yürütülen çalışmalarda, Hüseyin Cahit Parsadan ve 1 şüphelinin İstanbul'dan Ankara'ya sahte para getirdikleri tespit edildi. Şüphelilerin araçlarında ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1490 adet sahte 100 ABD doları ele geçirildi.
Hüseyin Cahit Parsadan'ın sahte nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi kullandığı tespit edildi. Parsadan hakkında ayrıca, ''Resmi Belgede Sahtecilik ve Kimliği Hakkında Yalan Beyanda Bulunmak'' suçundan yasal işlem yapıldı. Şüpheliler, Adliye'ye sevk edildi.
Öte yandan, Emniyet ekiplerinin diğer çalışmasında da 8 Eylül'de ''2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet'' suçundan 3 şüpheli yakalandı. Çalışmada, çeşitli dönemlere ait 91 adet tarihi eser ele geçirildi.