Dolar
38.75
Euro
43.55
Altın
3,279.37
ETH/USDT
2,515.00
BTC/USDT
103,989.00
BIST 100
9,390.51
Gündem, arşiv

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nde yangın

Bursa'da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nün atölye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

24.12.2013 - Güncelleme : 24.12.2013
Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nde yangın

BURSA

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi'nde bulunan bölge müdürlüğünün akü ve motor atölyelerinin olduğu bölümde yangın çıktı.

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zaman zaman patlamaların yaşandığı atölyeye müdahalede bulundu. Rüzgarın etkisiyle yandaki atölyelere de sıçrayan yangın büyüyünce, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 50 itfaiyecinin müdahalesiyle iki saatte söndürülebilen yangında can kaybı yaşanmadı. Atölyeler ise kullanılamaz hale geldi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, komuta merkezine gelen ihbar üzerine en yakın itfaiye grubunun yangına gerekli müdahaleyi yaptığını belirterek, yangının kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldüğünü söyledi.

İlk tespitlere göre, yangının atölye bölümünde çıktığını dile getiren Doğan, şöyle konuştu:

"Yangının neden çıktığıyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Oradan da sağa ve sola çatılardan sıçramak suretiyle dağılmış alevler. Alevlerin büyüdüğünü görünce arkadaşlarım ahtapot gibi sararak söndürme işlemini tamamladılar. Can kaybı olmaması sevindirici. Yaklaşık 10 aracımız ve 50'ye yakın personelimizle söndürme işlemini gerçekleştirmiş olduk."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın