
ANKARA
Genelkurmay Başkanlığı, dış basın-yayın organlarına dayanılarak bir kısım ulusal basın-yayın organlarında yer alan ''bazı Türk subaylarının Halep'te yakalandığına dair'' haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki duyuruda, ''dış basın-yayın organlarına dayanılarak bir kısım ulusal basın-yayın organlarında 'bazı Türk subaylarının Halep'te yakalandığına dair' haberlere yer verilmiştir. Haberler gerçek dışıdır'' ifadelerine yer verildi.
Ailenin ''olur''u alındı
Genelkurmay Başkanlığı, Foça'daki saldırıda şehit olan Er Özkan Ateşli için İstanbul'da düzenlenen törene ilişkin ailesi ile görüşüldüğünü, törenin önce cemevinde, bilahare camide yapılması hususunda ailenin ''olur''unun alındığını bildirdi.