Dolar
32.32
Euro
34.81
Altın
2,302.25
ETH/USDT
3,151.60
BTC/USDT
63,742.00
BIST 100
10,276.88
Gündem

Eski Emniyet Müdürü Avcı: Terörün hedefi kitleleri korkutmaktır

Eski Emniyet Müdürü Avcı, sivilleri hedef alan terör saldırılarıyla ilgili gerekli önlemin alındığını belirterek, "Terörün hedefi kitleleri korkutmaktır, bu amaca hizmet etmemek gerekir." dedi.

İsmail Ersan  | 21.03.2016 - Güncelleme : 21.03.2016
Eski Emniyet Müdürü Avcı: Terörün hedefi kitleleri korkutmaktır Fotoğraf: AA/İsmail Ersan

Bursa

BURSA- İsmail Ersan

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, sivilleri hedef alan terör saldırılarıyla ilgili gerekli önlemin alındığını belirterek, "Bir veya iki olayı genelleştirerek tüm Türkiye genelindeki insanları paniğe sevk etmemeliyiz." dedi.

Bursa 14. Kitap Fuarı'nda imza günü etkinliğine katılan Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörün amacının insanları korkutmak ve yıldırmak olduğunu vurgulayarak, "Elbette tedbirler alınmalı ve ne olursa olsun, bu terör olayları Türk insanını korkutup yıldırmamalı." diye konuştu.

Terör saldırılarıyla ilgili gerekli önlemlerin alındığını belirten Avcı "Bir veya iki olayı çok genelleştirerek tüm Türkiye genelindeki insanları paniğe sevk etmemeliyiz. İnsanların günlük hayattan geri çekilmemesi gerektiği kanaatindeyim. Terörün hedefi kitleleri korkutmaktır, bu amaca hizmet etmemek gerekir. " şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın