Dolar
39.20
Euro
44.48
Altın
3,289.84
ETH/USDT
2,521.80
BTC/USDT
103,913.00
BIST 100
9,019.57
Gündem

Başkentte silahlı kavga: 2 ölü

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi evinin önüne gelip silahla havaya ateş eden 2 kişiyi silahla öldürdü.

Alp Ertunga Karaca, Burak Sencer Demirel  | 19.02.2016 - Güncelleme : 19.02.2016
Başkentte silahlı kavga: 2 ölü

Ankara

ANKARA

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi evinin önüne gelip silahla havaya ateş eden 2 kişiyi silahla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Tuzluçayır Mahallesi 589. Cadde'de ikamet eden Haydar A. evinin bulunduğu Kerem Apartmanı'nın önüne gelerek kendisine hakaretler eden ve havaya ateş açan 2 kişiyi silahıyla vurarak öldürdü.

Apartmanın karşısındaki marketin güvenlik kamerasından elde edilen görüntülerde, 589. Cadde'ye 06 AP 9882 plakalı otomobille gelen 2 kişinin Haydar A'nın evinin önünde bir süre bağırdığı ve silahla havaya ateş ettiği görüldü.

Bunun üzerine evinden çıkan Haydar A, silahını söz konusu kişilere doğrultup art arda ateş etti. Birinin adının Erman olduğu öğrenilen 2 kişi yere yığıldı. Haydar A. daha sonra yerde yatanlardan birinin yanına gidip yeniden ateş etti. Daha sonra söz konusu iki kişinin geldiği araca yönelen Haydar A. kimsenin olmadığını gördükten sonra kendi otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından polis ekiplerinin yaptığı incelemede, saldırganlardan birinin kullandığı silahın kuru sıkı olduğu anlaşıldı.

Yakalanması için çalışma başlatılan Haydar A'nın, Atındağ ilçesi Hamamönü semtinde bir kafe işlettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Muhabir: Alp Ertunga Karaca, Burak Sencer Demirel

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın