Gündem

Başkentte 'Biden' protestosu

Ankara'da bir grup, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı, Çankaya Köşkü'ne geçişi sırasında protesto etti.

24.08.2016 - Güncelleme : 24.08.2016
Başkentte 'Biden' protestosu

ANKARA 

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne geçen ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı protesto etmek isteyen bir grup genç, Cinnah Caddesi'ndeki Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Cinnah Yerleşkesi önünde toplandı.

Çevik kuvvet polisleri, grubun çevresinde güvenlik önlemi aldı.

"Eğer Amerikan Kongre üyeleri darbe girişimine karşı açıklamalar yaparken, Senato binası bombalansaydı #neyapardın?" ve "Biden, baydın" yazılı pankartlar taşıyan grup, Cinnah Caddesi'nden geçiş yapan Biden'ı ıslık çalarak protesto etti.

Biden'ın konvoyu, protesto gösterisi yapan gençlerin önünden, Çankaya Köşkü istikametine gitti.

Grup, daha sonra dağıldı.

Muhabir: Orhan Onur Gemici

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın