Dolar
38.76
Euro
43.61
Altın
3,324.77
ETH/USDT
2,334.20
BTC/USDT
103,129.00
BIST 100
9,390.51
Gündem, arşiv

Annesini toprağa verdi

"Karagümrük Çetesi" davasının tutuklu sanığı, Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün annesi Rabia Ünlü'nün cenazesi toprağa verildi.

13.06.2012 - Güncelleme : 13.06.2012
Annesini toprağa verdi

İSTANBUL

Annesinin vefatı nedeniyle Metris Cezaevi'nden izinli olarak çıkan Ahmet Mahmut Ünlü, cenaze töreninin yapıldığı Fatih Camisi'ne gelerek, babası Yusuf Ünlü ile birlikte taziyeleri kabul etti.
Rabia Ünlü'nün cenaze namazını, ikindi namazının ardından, Hz. Muhammed'in 35. kuşaktan torunu olan Seyyid İbrahim El-Ahsai kıldırdı.
Cenaze törenine, Ünlü'nün ailesi, yakınları, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski futbolcu Tanju Çolak ile İsmailağa cemaatinden çok sayıda kişi katıldı. 
Cenaze töreni sırasında kadınların caminin bahçesinde yer aldığı görüldü.
Rabia Ünlü'nün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Çamlık Mezarlığı'nda defnedildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın