
Trafik kazasında yaralanan AK Parti milletvekilleri, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edildi.***
ANKARA
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kiler ve Demiröz'ün yapılan tetkiklerinde herhangi bir bulguya rastlanmadığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.
Muş-Bingöl karayolu Köprüköy mevkisinde AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu'na ait, Hasan Bozgüç'ün kullandığı 34 FA 0013 plakalı otomobil, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrilmişti.
Kazada otomobilde bulunan AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile yanlarındaki Kerem Arabağ adlı kişi yaralanmıştı.