Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,156.00
BTC/USDT
63,013.00
BIST 100
9,915.62
Gündem, Kurumsal Haberler

AA Genel Müdürü Kazancı'dan teşekkür mesajı

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kazancı, Anadolu Ajansı'nın 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gelen kutlama mesajlarına cevaben bir teşekkür mesajı yayımladı.

Sarp Özer  | 06.04.2016 - Güncelleme : 27.04.2016
AA Genel Müdürü Kazancı'dan teşekkür mesajı

Ankara

ANKARA

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, "Milletimizden ve devletimizden aldığımız güçle, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya, milletimizin ve tüm mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kazancı, Anadolu Ajansı'nın 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gelen kutlama mesajlarına cevaben bir teşekkür mesajı yayımladı.

"Bu özel günümüzde kurumumuza kutlama mesajı gönderen başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız olmak üzere, Sayın bakanlarımıza, kurumlarımızın yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, spor kulüplerimize, valilerimize ve belediye başkanlarımıza, Anadolu Ajansı ailesi adına teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Genel Müdür Kazancı, Anadolu Ajansı'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla, "Türkiye’nin sesini dünyaya duyurmak" için 6 Nisan 1920'de başladığı yayın hayatını aynı ilke ve kararlılıkla devam ettirdiğini belirtti.

AA'nın, işgal güçleri ve yerli iş birlikçilerinin, Milli Mücadele'yi sekteye uğratacak asılsız haberler yayarak, Anadolu halkının inancını kırmaya yönelik propaganda faaliyetlerini engellemek maksadıyla başladığı yayın hayatında, o günden beri gerçek bilginin ve doğru haberin kaynağı olmaya devam ettiğini vurgulayan AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kazancı, mesajında şunları kaydetti:

"Dün milletimizden aldığı güçle Milli Mücadele'de milletin sesi olan Anadolu Ajansı, bugün ve yarın da milletimizin sesi olmayı sürdürecek. Türkiye’nin sesini dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Dünyanın neresinde olursa olsun, milletimizin fertlerinin yaşadığı tüm coğrafyalarda onların da sesi olacağız. Ayrıca tüm mazlumların sesi olmayı da bir görev bilerek, bu amaçla çalışacağız."

Muhabir: Sarp Özer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.