Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,522.30
BTC/USDT
114,021.00
BIST 100
10,746.98
Gündem, arşiv

5 su markasından 4'üne izin

İstanbul'da üretimi durdurulan 5 su markasından 4'üne izin verildi, diğeri ise faaliyetlerinden geçici olarak men edildi.

09.08.2012 - Güncelleme : 09.08.2012
5 su markasından 4'üne izin

İSTANBUL

İstanbul'da üretimleri durdurulan 5 su firmasından 4'üne, (Alps Su, Erpınar, Kervansaray ve Yalı Su) yeni numunelerinin İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkındaki Yönetmeliğe uygun bulunması nedeniyle üretim izin verildiği bildirildi. Diğer firma ise (Buzada) faaliyetlerinden geçici olarak men edildi.

Konya'da 2 su markasına üretim izni verildi
Konya'da üretimleri durdurulan 2 su firmasına, (İvriz ve Beysu) yeni numunelerin İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkındaki Yönetmeliğe uygun bulunması nedeniyle üretim izni verildiği bildirildi.

Sakarya'da 6 işletmenin 2'si temiz çıktı
Sakarya'da damacana su üretiminde uygunsuzluk belirlenen 6 işletmenin 2'sinden  (Buzdağı ve Kardelen)alınan numunelerin temiz çıktığı, 4 işletmeyle (EDK Lara, Hazar Vox Nida ve Hünkar) ilgili analiz çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın