
Teknik Direktör Çalımbay, "Tek hedefimiz Antalya'dan iyi bir şekilde ayrılmak, başka bir düşüncemiz yok" dedi.***
SİVAS
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynayacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini belirterek, ''Tek hedefimiz Antalya'dan iyi bir şekilde ayrılmak, başka bir düşüncemiz yok'' dedi.
Sivasspor'a forma reklamı veren Marka Alışveriş Merkezleri tarafından bir restoranda düzenlenen programa katılan Çalımbay, yaptığı konuşmada, kendisi için ligin başından ziyade sonunun önemli olduğunu belirterek, ''Ligi nerede bitirdiğiniz önemli. Çünkü mükemmel yatırım yapan, çok transfer yapan takımlar, bakıyorsunuz sezon başında ummadıkları şekilde olabiliyor. Lig bu sene çok çetin geçecek'' diye konuştu.
Bu istikrarı mutlaka sürdürmeleri gerektiğini anlatan Çalımbay, futbolcularına güvendiğini belirterek, ''Takım olarak hazırız. Bu kadroyla da çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum'' dedi.