Dolar
39.76
Euro
46.57
Altın
3,334.25
ETH/USDT
2,478.90
BTC/USDT
107,768.00
BIST 100
9,418.52
Spor

Taraftar sokağa indi

Fenerbahçeli taraftarlar, şike davasına yönelik süreçte yaşananlara dair kulüplerine destek vermek için miting düzenledi.

25.12.2011 - Güncelleme : 25.12.2011
Taraftar sokağa indi

fb miting_251211_600

Fenerbahçeli taraftarlar, şike davasına yönelik süreçte yaşananlara dair kulüplerine destek vermek için miting düzenledi.***

İSTANBUL

Kadiköy'de miting

Kadıköy Meydanı'nda, Karaköy-Eminönü İskelesi'nin önünde kurulan platformda gerçekleştirilen mitingde, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Yasemin Merçil, Yıldırım'ın kardeşleri Ali Yıldırım'ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım'ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak, başkanın mesajını okudu.
Mitinge gönderdiği mesajında, ''(Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe) sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben'' ifadelerini kullanan Aziz Yıldırım, ''Sevgili Fenerbahçeliler, başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. 'Biz temiziz' diyen herkesten daha da temiziz'' dedi.

Bu acılar bizleri öldürmez, güçlendirir

Fenerbahçe taraftarının dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu dosta düşmana gösterdiğini kaydeden Aziz Yıldırım, mesajında, ''Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna hepimiz biriz ve hep birlikte bir tarih yazıyoruz. Biliyoruz ki, yaşamakta olduğumu bu acılar bizleri öldüremez, ancak güçlendirir'' ifadelerini kullandı.

Kocaman: Fenerbahçe'nin gücü

Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ismi anons edildiğinde büyük bir coşku yaşayan taraftarlara hitaben kısa konuşmasında, ''Burada olmak, hep bir arada olmak gurur verici. Burada olmak gideceği yere kadar gidiyor. Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak değil, bu ailenin bir bireyi olarak buradayım. Burada olmaktan da gurur duyuyorum'' ifadelerini kullandı.
Sahneden indikten sonra gazetecilerin isteği üzerine de kısa bir açıklama yapan Kocaman, ''Yeteri kadar söyledim. Bugün çok güzel bir gün. Fenerbahçe'nin gücü...'' ifadelerini kullandı.

Taraftardan mesajlar
Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy Meydanı'nı adeta sarı ve lacivertli renklere bürüdü.
Taraftarların hazırladıkları pankartlarda ve dövizlerde, ''Sana kalkan ellere kalkan olacağız'', ''Adalet istiyoruz'', ''Haklıyız kazanacağız'', ''Tavrını koy tepkini koy uyanık ol Fenerbahçeli'', ''Her şeyin farkındayız sonuna kadar yanındayız'' şeklinde ifadeler yer alırken, yapılan tezahüratlarda ''Yıkılmayan son kale en büyük Fenerbahçe'', ''Fenerbahçe Türkiye'dir, Türkiye Fenerbahçe'' şeklinde tempo tuttular.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın