Dolar
40.68
Euro
47.61
Altın
3,379.87
ETH/USDT
3,679.60
BTC/USDT
115,000.00
BIST 100
10,901.01
Spor, spor gündemi, Futbol

Süper Final Galatasaray'a yaramadı

Galatasaray, Süper Final'deki maçlarda aldığı sonuçlarla, elde ettiği puan avantajını yitirdi.

03.05.2012 - Güncelleme : 03.05.2012
Süper Final Galatasaray'a yaramadı

İSTANBUL - Ercan Çakar

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonu en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde, 77 puanla lider olarak tamamlayan Galatasaray, Süper Final'deki maçlarda aldığı sonuçlarla, elde ettiği puan avantajını yitirdi.
Süper Final Şampiyonluk Grubu'na 39 puanla, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde başlayan sarı-kırmızılı ekip, Süper Final'de yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.
Fenerbahçe, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 4. haftasında bu akşam Beşiktaş ile oynanacağı karşılaşmadan galip ayrıldığı taktirde, Galatasaray'dan liderliği alacak.
Galatasaray, normal sezondaki başarılı performansını Süper Final'e taşıyamadı.
Normal sezonu 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle tamamlayan ve 23. haftadan sonraki hiçbir maçını kaybetmeyen sarı-kırmızılı takım, Süper Final'de 4 maçta 5 puan yitirdi.
Galatasaray, Süper Final'de sahasında oynadığı iki karşılaşmada da galip gelemedi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın