Dolar
41.37
Euro
48.58
Altın
3,645.50
ETH/USDT
4,647.80
BTC/USDT
116,490.00
BIST 100
10,372.04
Spor, spor gündemi, arşiv

Sultanların hedefi başarı

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Kuzubaşıoğlu, Olimpiyat Oyunları hedefini açıkladı.

22.07.2012 - Güncelleme : 22.07.2012
Sultanların hedefi başarı

İSTANBUL - Erkan Tiryaki

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli liberosu Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Londra'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'na gidecekleri günü aylardır beklediklerini söyledi.
AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, çok heyecanlı olduklarını ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

İlk hedeflerinin Londra'da gruptan çıkmak olduğunu dile getiren milli voleybolcu, ''Olimpiyata gidebilmek başlı başına bir başarıydı. Ama bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz. Grubumuz çok zor. Tabii ki ilk başta gruptan çıkmak daha sonra da kürsüde olmak istiyoruz. İmkansız diye bir şey yok, her şey bizim elimizde. Türk voleybolunun bu çıkışını son olarak Londra'da taçlandırmak istiyoruz'' dedi.

İlk kez olimpiyatlara katılmalarının avantajı olduğu gibi dezavantajı da olduğunu ifade eden Kuzubaşıoğlu, ''Avantajı şu; gruptan çıktığımız zaman diğer karşıdan gelecek takım daha güçlü olmayacak. Tabii ki zor olacak, çünkü burası olimpiyat. Kolay olmasını zaten beklemiyoruz. Biz işimize konsantre oluyoruz. Elimizden geleni yapıp gruptan çıkacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın