Rakiplerimiz belli oldu
Avrupa kupalarındaki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'un rakipleri belli oldu.

NYON
İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura töreninde, sarı-lacivertli takımın Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu. 3. ön eleme turu rövanşında Romanya'nın Vaslui takımını 4-1 yenerek tur atlayan Fenerbahçe, gruplardan önceki son turda Rusya'dan Spartak Moskova takımıyla eşleşti.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde play-off turundaki ilk maçlar 21-22 Ağustos'ta, rövanş mücadeleleri ise 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bu turu geçen ekipler, gruplarda mücadele etme hakkı elde edecek.
Fenerbahçe, ilk maçını deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertliler, tarihinde ilk kez Spartak Moskova ile karşılaşacak.
Daha önce Rus takımlarından sadece CSKA Moskova ile karşılaşan Fenerbahçe, 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
Fenerbahçe'den geçen sezon maç oynamadan ayrılan Emenike, Rus ekibinin en etkili ismi olarak dikkati çekiyor. Avrupa kupalarında bugün kadar toplam 239 karşılaşmaya çıkan Spartak Moskova, daha önce 3 büyük kupada da yarı final oynadı.
Moskova ekibi, 3. haftası tamamlanan Rusya liginde 9 puanla lider durumda bulunuyor.
Fırtına ve Timsah'ın rakipleri
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan'ın Videoton, Bursaspor ise Hollanda'nın Twente takımıyla eşleşti.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.