
Atletico Madrid Teknik Direktörü Manzano, ''Eğer beni bırakırlarsa, Atletico'daki projemi tamamlamak istiyorum'' dedi.***
MADRİD - Şenhan Bolelli
UEFA Avrupa Ligi (I) Grubu'nda, yarın Fransa'nın Stade Rennais takımıyla mücadele edecek Atletico Madrid'de gönderilmesi gündemde olan teknik direktör Gregorio Manzano, ''Eğer beni bırakırlarsa, Atletico'daki projemi tamamlamak istiyorum'' dedi.
Atletico Madrid'in geçen sezon bu dönemde Avrupa Ligi'nden elendiğini, ancak yarın grup birinciliği için oynayacağını söyleyen Manzano, ''Ben hiçbir şekilde geleceğimden endişe duymuyorum. Lütfen yarını yarın olarak düşünün. Grup birincisi olup, seribaşı olarak Avrupa'da yolumuza devam etmek kulüp için çok önemli'' ifadelerini kullandı.