Portekizliler atıyor Beşiktaş kazanıyor
Beşiktaş, Portekizli futbolcularının gol attığı maçları kazanıyor.

Beşiktaş, Portekizli futbolcularının gol attığı maçları kazanıyor.***
İSTANBUL - Bülent Aslan
Son olarak Gençlerbirliği ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçını Ricardo Quaresma, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'in golleriyle 3-2 kazanan siyah-beyazlılar, bu sezon Portekizli futbolcularının gol attığı 17 maçın 15'inde sahadan galibiyetle ayrıldı. Portekizlilerin gol attığı sadece 1 maçı kaybeden Beşiktaş, 1 maçta da berabere kaldı.
25 gol ''Q7 ve Çetesi''nden
Beşiktaş, bu sezon 37 maçta toplam 59 gol atarken, bunların 25'i ''Q7 ve Çetesi'' olarak adlandırılan Ricardo Quaresma, Hugo Almeida, Manuel Fernandes ve Simao Sabrosa'dan geldi.
-En golcüsü Almeida-
Portekizli futbolcular içinde en golcüsü Hugo Almeida oldu.
Siyah-beyazlıların bu sezon 3 kulvarda yaptığı 37 maçta, 11 golle takımının da en golcüsü olan Almeida'yı, 5'er golle Ricardo Quaresma ve Manuel Fernandes izlerken, Simao ise 4 gol attı.