Dolar
32.31
Euro
34.91
Altın
2,205.56
ETH/USDT
3,581.90
BTC/USDT
70,937.00
BIST 100
9,058.15
Spor, arşiv

''off-road''da engel tanımadılar

Yaşlılar, iki sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen etkinlikte off-road yaptı.

24.03.2013 - Güncelleme : 24.03.2013
''off-road''da engel tanımadılar

ANKARA - Merve Yıldızalp

Yaşlılar, iki sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen etkinlikte off-road yaptı. Engebeli araziye korkusuzca çıkan yaşlılar, engel tanımadı.

Eymir Gölü'nde, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Dünya Yaşlılık Derneği (DÜYADER) ile Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından düzenlenen etkinlikte, 65 yaş üstü yaşlılar off-road ve ATV araçlarını kullanarak heyecan dolu anlar yaşadı. Genç Büyükler Dostlar Korosu'nun seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlenen yaşlılar, keyifli bir gün geçirdi.

DÜYADER Başkanı Umut Çınar, amaçlarının 65 yaş üstü yaşlıların da birçok etkinlikte söz sahibi olabileceğini herkese ispat etmek olduğunu söyledi. Bu sebeple ANDOFF ekibiyle yola çıktıklarını belirten Çınar, genç büyüklerin off-roadda ne kadar başarılı olabileceğini de gösterdiklerini dile getirdi.

ANDOFF Başkanı Mustafa Giray ise yaşlılara destek olmak amacıyla böyle bir etkinliğe ortak olduklarını kaydetti. Güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Giray, yaşlıların yanında olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını vurguladı.

Off-road yaparken büyük heyecan yaşadığını anlatan DÜYADER üyesi Meryem Çınar da ''Daha önce dağa tırmanan gençleri televizyonda görüyordum. Jeeplere çok özeniyordum. Şimdi bunu biz yaptık. Çok hoşuma gitti. Off-road yaparken heyecanlandım ama hiç korkmadım. Macerayı severim. Bize bu fırsatı verdikleri için çok teşekkürler'' ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın