Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.10
BTC/USDT
70,362.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Futbol

Manisa'da ilk milli maç

Manisa'nın ilk kez bir milli maça ev sahipliği yaptığı Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da takip etti.

06.02.2013 - Güncelleme : 06.02.2013
Manisa'da ilk milli maç

MANİSA

Manisa'nın ilk kez bir milli maça ev sahipliği yaptığı Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da takip etti.


Manisa 19 Mayıs Stadı'nın ilk milli maç heyecanı yaşadığı müsabakaya Egeliler yoğun ilgi gösterirken, karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yan yana izledi.

Abdullah Avcı'nın tercihleri
Teknik direktör Abdullah Avcı, en son Danimarka ile oynanan özel maçın ilk 11'inde 3 değişiklik yaparken, o müsabakada ilk 11'de yer alan Semih Kaya, Caner Erkin ve Burak Yılmaz'ın yerine Ömer Toprak, Selçuk İnan ile Sercan Sararer sahada yer aldı.

Necip Uysal'ın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı (A) Milli Takım'da ilk kez kadroya davet edilen Ahmet İlhan Özek, yedek kulübesindeki 11 isimden biri oldu.

Sivok ilk 11'de
Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Çek oyuncu Sivok, Türkiye karşısında takımında ilk 11'de yer aldı. 

Çek Cumhuriyeti'nde sakatlığı nedeniyle daha önce aday kadrodan çıkartılan kaleci Petr Cech'in yerine Lastuvka forma giydi.

Müsabakadan önce mehteran takımının bir gösteri sunduğu karşılaşmada tüm tribünler doldu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın