
Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nda şampiyonluk coşkusu yaşayan Fenerbahçeli sporcular, birincilik kupasını kaybetti.***
SAKARYA
Türkiye Kürek Federasyonunca düzenlenen ve iki gündür Sapanca Gölü'nde devam eden şampiyona bugün yapılan final yarışlarıyla sona erdi. Genç B Erkekler, Fenç A Bayanlar, ve Genç A Erkekler kategorilerinde birincilik elde eden Fenerbahçe şampiyonanın birincisi oldu.
Protokol üyelerinin katıldığı kupa töreninin sona ermesinin ardından şampiyon olan Fenerbahçeli sporcular kupalarıyla birlikte Sapanca Gölü'ne atlayarak sevinç coşkusunu yaşamak istedi.
Sporcuların göle atlayışları sırasında oluşan arbedede Genç B Erkekler 4 Tek kategorisinde birinci olan Fenerbahçeli sporculardan Mansur Abay, ayağının kaymasıyla elindeki kupayla birlikte göle düştü.
Bu sırada Abay'ın elindeki kupa göle fırlayarak, dipteki yosun tabakasının arasında kayboldu. Kupanın bulunması amacıyla Fenerbahçeli sporcular ve Sakarya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünde görevli dalgıçların yaptığı uzun süreli arama çalışmaları ise sonuç vermedi.