
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bu yıl ki yeni transferi, sezonun ilk iki haftasındaki performansıyla transfer bedelini çıkardı.***
İSTANBUL
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Kamil Dizar, Trabzonspor ile deplasmanda zor bir mücadeleye çıktıklarını belirterek, ''Trabzonspor'u hiç yenememiştik. Üç puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok önemli bir galibiyet aldık. Rakibimiz Şampiyonlar Ligi'nde iyi mücadele ediyor. Bu nedenle yorgunluk ve konsantrasyon sıkıntısı yaşadılar diye düşünüyorum'' dedi.
Dizar, yıldız oyuncuları Pierre Webo'nun, Galatasaray ve Trabzonspor karşısında sergilediği mücadeleyle beklentilerini karşıladığını söyledi.
Webo'nun hem Galatasaray hem de Trabzonspor karşısında gol attığını dile getiren Dizar, ''Herkes Webo'nun bizden ne kadar bir ücret aldığını merak ediyor. Şunu söyleyebirim ki, Webo, 2 maçta aldığı parayı çıkardı'' dedi.