Dolar
39.84
Euro
46.61
Altın
3,295.72
ETH/USDT
2,445.40
BTC/USDT
107,550.00
BIST 100
9,301.05
Spor, spor gündemi, Futbol, arşiv

Kayseri'ye Sancaktepe şoku

Sancaktepe Belediyespor, Kayserispor'u 3-1 yenerek eledi ve bir üst tura yükseldi.

03.10.2012 - Güncelleme : 03.10.2012
Kayseri'ye Sancaktepe şoku

İSTANBUL

Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımı Sancaktepe Belediyespor, Spor Toto Süper Lig temsilcisi Kayserispor'u 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi ve büyük bir sürprize imza attı.

Sancaktepe Belediyesi Hakan Şükür Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetti.
38. dakikada Sancaktepe Belediyespor'da soldan yapılan ortada arka direkte müsait durumda topla buluşan Eren'in vuruşunda top filelere gitti: 1-0

66. dakikada gelişen Sancaktepe Belediyespor atağında soldan yapılan ortada ceza alanında boş kalan Eren'in şutunda meşin yuvarlak ikinci kez Kayserispor filelerine giti: 2-0

76. dakikada soldan yapılan ortaya ceza alanı içinde altı pas içinde gelişine sert vuran Cleyton, meşin yuvarlağı filelere gönderirken, Kayserispor farkı 1'e indirdi: 2-1

90+6. dakikada Kayserispor kalecisi Ertuğrul kornere çıkmadan çizgide tutmaya çalıştığı topu elinden kaçırınca, Erhan Aydın topu kaparak kaleye doğru sürdü ve boş kaleye gönderdi: 3-1.

Sancaktepe Belediyespor, 3-1'lik sonuçla turu geçip, Spor Toto Süper Lig takımı Kayserispor'u elemeyi başarırken büyük bir sürprize de imza attı.

''Futbolcularım tarih yazdı''

Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Soner Büyükergun takımının, Kayserispor'a karşı tarih yazdığını söyledi.

Büyükergun 3-1 kazandıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada asıl hedeflerinin ligde mutlu sona ulaşmak olduğunu, kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini belirtti.

''Topu çok oyaladılar''

Kayserispor Antrenörü Ertuğrul Seçme de karşılaşmanın sonucunun kendilerini üzdüğünü belirterek, ''Sancaktepe Belediyespor'u tebrik ediyoruz. Tek şikayet ettiğimiz konu, topu çok oyaladılar. Bir ara 3-4 kişi yerde yatıyordu. Kaleci kenara gidip top alıyor, arkadaki top toplayıcı çocuklardan almıyor'' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın