Kartalcell'de imzalar atıldı
Beşiktaş Kulübü ile Avea arasında ''Kurumsal Kartalcell'' hattı anlaşması yapıldı.

İSTANBUL
Beşiktaş Kulübü ile Avea arasında ''Kurumsal Kartalcell'' hattı anlaşması yapıldı.
Avea'nın Maçka'daki genel müdürlük binasında düzenlenen ve anlaşmanın detaylarının aktarıldığı toplantıya Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avea Üst Yöneticisi Erkan Akdemir, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Tamer Kıran ve Berk Hacıgüzeller katıldı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, bu birlikteliğin sadece Avea ve Beşiktaş için değil, aynı zamanda kullanıcılar için de karlı olacağını söyledi.
Avea ile birlikte daha önce başlattıkları Kartalcell projesinin devam ettiğini hatırlatan başkan Orman, ''Kartalcell ile yaptığımız birliktelik her sene büyüyor. Bu sene abone artışı oldu. Taraftarımız desteğini artırarak devam ettirdi ve 400 bine yakın abonemiz var. Bu bizim için yeterli değil. Önümüzdeki iki yılda bu rakamı milyona ulaştırmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
Fikret Orman, Avea ile daha önce yaptıkları sözleşmeden ne kadar gelir elde ettiklerinin sorulması üzerine, ''Geçen yıl 1 milyon lira gelir elde ediyorduk, bu yıl 1,5 milyon liraya çıktık. Bu gelirlerin iki sene içinde 4-5 milyon liraya ulaşacağına inanıyorum'' diye konuştu.
Toplantıda söz alan Avea Üst Yöneticisi Erkan Akdemir ise ''Kurumsal Kartalcell'' ile ilgili bilgi verdi. ''Kartallar daha yüksekten uçsun diye Kurumsal Kartalcell'i hayata geçiriyoruz'' ifadesini kullandı.
Galatasaray'ı tebrik etti
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya temsilcisi Schalke 04'ü yenerek çeyrek finale yükselen Galatasaray'ı tebrik etti.
Galatasaray'ın çeyrek finale yükselmesine sevindiğini kaydeden Orman, ''Galatasaray camiasını ve Galatasaraylıları tebrik ediyorum. Rakiplerimizin yenilmesiyle sevinen başkan modeli değilim. İkisinin de (Galatasaray ve Fenerbahçe) kazanmasından bir Türk vatandaşı olarak keyif alıyorum. Dün de maçı keyifli bir şekilde seyrettim. Son dakikada atılan gol de mutluluk verdi. Rakiplerimizi tebrik ediyorum. Seneye darısı başımıza inşallah'' diye konuştu.
Hedef 23 puan
Fikret Orman, ligde geride 9 maç kaldığının hatırlatılıp, şampiyonluk için kaç puan alınması gerektiğinin sorulması üzerine de, ''23 veya 27 puan arası olabilir. 23 puan alırsak şampiyonluk için yeterli olur diye düşünüyorum'' dedi.