
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Konya Torku Şekerspor'u 4-1 yenerek 4. tura yükseldi.***
İSTANBUL
Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisi önünde çıktığı maçta Spor Toto 2. Lig ekibi karşısında 4-1'lik sonuçla galip ayrılarak 4. tur vizesi aldı.
Sarı-lacivertli ekibin golleri 10, 83 ve 85. dakikalarda Bienvenu'den, 73. dakikada da kaptan Alex'ten geldi.
Türkiye Kupası'nı en son 1982-1983 sezonunda müzesine götüren sarı-lacivertli ekip, bu sezon kupadaki ilk maçında 3. turda rakibini geçerek bir üst tura yükseldi.
Fenerbahçe'de lig maçlarında ortaya koyduğu performansla eleştirilen forvet oyuncusu Bienvenu, Konya Torku Şekerspor mücadelesinde 3 gol birden atarak 'hattrick'' yaptı.
Fenerbahçe cephesi
Fenerbahçe Futbol Takımı Antrenörü Fahrudin Ömeroviç, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya Torku Şekerspor karşısında iyi bir skorla turu geçtiklerini ifade eti.
Ömeroviç yaptığı kısa değerlendirmede, ''İyi bir skor aldık. Bienvenu için de sevinçliyim 3 gol attı. Aynı zamanda Konya Torku Şekerspor'u da tebrik etmek gerekiyor. İyi bir futbol sergilediler. Onlara kendi liginde başarılar diliyorum'' dedi.
Konya Torku Şekerspor maçında 3 gol atan Fenerbahçeli Bienvenu, en büyük hedefinin daha zorlu maçlarda goller atıp takımına faydalı olmak olduğunu söyledi.
Fenerbahçeli futbolcu Orhan Şam, Fenerbahçe'nin kupa hasretine son vermek istediklerini kaydetti.
Konya Torku Şekersporlu cephesi
Konya Torku Şekersporlu futbolculardan Murat Dilek, sarı-lacivertli takımla yaptıkları bu maçın kendisi için güzel bir anı olarak kalacağını söyledi.