Dolar
39.87
Euro
46.96
Altın
3,337.20
ETH/USDT
2,576.10
BTC/USDT
109,200.00
BIST 100
10,275.75
Spor, spor gündemi, Basketbol

İziç ile yollar ayrılıyor

Tofaş Kulüp Başkanı Aydan, beş yıldır takımı çalıştıran antrenör Nihat İziç'in sözleşmesinin yenilenmeyeceğini söyledi.

30.05.2012 - Güncelleme : 30.05.2012
İziç ile yollar ayrılıyor

BURSA

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş'ın kulüp başkanı Efe Aydan AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezon yeni bir yapılanmaya gideceklerini belirterek, şampiyonlukların yaşandığı günlere dönmek için harekete geçtiklerini söyledi.
Yeni sezon için iddialı bir ekip oluşturmak istediklerini vurgulayan Aydan, ''Beş yıldır takımı çalıştıran antrenörümüz Nihat İziç'in sözleşmesini yenilemeyeceğiz. Yeni sezonda yeni Tofaş oluşturmak için çalışmalara başladık'' dedi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.