
Anadolu Efes'in NBA'den transfer ettiği Vujacic, nişanlısı ünlü tenisçi Sharapova'nın bir daha Türkiye'ye gelmek istemediği iddialarına açıklık getirdi.***
MİLANO - Taşkın Çamkıran
Sasha Vujacic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TEB BNP Paribas WTA Championship'te mücadele eden nişanlısı Maria Sharapova ile ilgili bu tür haberleri takım arkadaşlarının da kendisine sorduğunu ifade ederek, ''Bunu kimin yazdığını bilmiyorum ama kesinlikle doğru değil. Takım arkadaşlarım da bana sordu ve bu şekilde cevapladım. Sharapova, İstanbul'u çok seviyor. Onunla çok zaman geçirdim, nasıl bir karaktere sahip olduğunu biliyorum. Yazılanlar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. İstanbul'u seviyor ve İstanbul'da onu seven bir büyük bir hayran grubu var, bunun bilincinde. Sharapova İstanbul'a kesinlikle yeniden gelecek'' diye konuştu.
Sharapova'nın İstanbul'da bulunduğu dönemde hayatından çok memnun olduğunu anlatan Vujacic, ''İstanbul'da onu üzen tek şey ayağının burkulmasından kaynaklanan sakatlığı yüzünden turnuvadan çekilmiş olması'' dedi.