Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,518.70
BTC/USDT
114,013.00
BIST 100
10,746.98
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Isaksson Milli Takım kariyerini sonlandırıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından milli takım kariyerini sonlandırmayı düşündüğünü söyledi.

Atila Altuntaş  | 07.10.2015 - Güncelleme : 08.10.2015
Isaksson Milli Takım kariyerini sonlandırıyor

STOCKHOLM

STOCKHOLM

EURO 2016 elemelerinde Liechtenstein ve Moldova ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın, Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta bulunan Isaksson, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 yıldır aralıksız giydiği milli formayı, EURO 2016 finallerinden sonra bırakmayı planladığını ifade etti. "İsveç Milli Takımı'nda en fazla oynayan kaleci" unvanın elinde bulunduran 34 yaşında oyuncu, şampiyonaya katılamamaları halinde, birkaç ay daha oynayıp sonbaharda milli takımı bırakacağını dile getirdi.

Süper Lig'in ilk 7 haftasında kalesinde yalnızca 3 gol gören Isaksson, "en az gol yiyen kaleci" olmasını, takım savunmasına bağladı.

Ligi üst sıralarda bitireceklerine inandığını belirten Isaksson, Türkiye'deki hakem hataları konusunda ise "Hakemler, diğer ülke liglerindeki gibi normal standartlarda hata yapıyor. Türkiye'de spor kamuoyu, hakemlerin üzerine çok fazla gidiyor" yorumunu yaptı.

Muhabir: Atila Altuntaş 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.