
Bild gazetesi, sarı-kırmızılı takımın Hamburger SV'de forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre'nin peşinde olduğunu yazdı.***
BERLİN
Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, Gökhan'ın bu yaz FC Chelsea'nın yedek takımından Hamburger SV'a transfer olduğunda henüz tanınmadığını ancak şimdi Avrupa'nın büyük kulüplerinin not defterinde yer aldığı belirtilerek ''Galatasaray Töre'nin peşinde'' ifadesini kullanıldı.
Gökhan'ın Hamburger SV'da 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğuna dikkati çekilen haberde, buna rağmen Galatasaray'ın genç oyuncuyu hemen transfer etmek istediği belirtildi.
Gökhan'ın danışmanı Bektaş Demirtaş ise Gökhan'ın Galatasaray'a imza attığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını bildirdi.
Öte yandan gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Gökhan Töre, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı ekibin bu isteğini doğrularken, ''Galatasaray'dan teklif aldım fakat şu anda Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyorum. İleride inşallah Galatasaray beni yeniden ister, ben de Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak isterim. Almanya'da memnunum ve orada olmaya devam edeceğim'' diye konuştu.