
Galatasaray evinde Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.***
İSTANBUL
Spor Toto Süper Lig'de 24. haftasında Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşısında 1 puanla yetindi.
21. dakikada Medical Park Antalyaspor 1-0 öne geçti. Musa Aydın`ın pasında savunmanın arkasına sarkan Mehmet Eren, Galatasaray savunmasının ofsayt düşüncesiyle duraksamasından da faydalanarak sağdan hızla ceza sahasına girdi ve topu kale önünde müsait durumda bulunan Emrah Başsan`a aktardı. Bu futbolcu da meşin yuvarlağı boş ağlarla buluşturdu: 0-1.
35. dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Melo, meşin yuvarlağı filelere göndererek, skora dengeyi getirdi: 1-1.
Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmada, sarı-kırmızılı takımın ikinci yarıdaki baskılı oyunu sonucu değiştirmeye yetmedi ve maç ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi.
Maçtan notlarGalatasaray, Medical Park Antalyaspor'la 1-1 berabere kalarak ligdeki son 4 maçında 7 puan kaybetmiş oldu.
Sarı-kırmızılılar, ligde rakibine karşı oynadığı son 3 maçında galip gelemedi.
Türk Telekom Arena'da son 6 maçını kazanan ''Cim-Bom'', galibiyet serisini noktaladı.
Sakatlığının ardından 2 hafta sonra sahaya çıkan Baros, 15 dakika içinde kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Medical Park Antalyaspor'da İbrahim Dağaşan, 34. ve 90+3. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Maç başlarken ve ikinci yarı başlarken kale arkası bölümden Ömer Çatkıç'a kar topu atılırken, bu nedenle uyarı anonsu yapıldı.