Dolar
39.67
Euro
45.70
Altın
3,367.85
ETH/USDT
2,280.50
BTC/USDT
102,742.00
BIST 100
9,203.37
Spor

Emre Çolak Deportivo yolunda

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak'ın, taraftarlarına "Los Turcos" denilen İspanya'nın Deportivo takımı ile anlaştığı öğrenildi.

Şenhan Bolelli  | 20.05.2016 - Güncelleme : 21.05.2016
Emre Çolak Deportivo yolunda

Madrid

MADRİD

Galatasaray'daki sözleşmesi haziran ayında sona erecek orta saha oyuncusu Emre Çolak'ın, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Deportivo ile anlaştığı öğrenildi.

İspanyol kulübü kaynaklarından alınan bilgiye göre Emre Çolak'ın menajeri Ahmet Bulut'un, Deportivo ile görüşmeleri sona getirdiği ve 25 yaşındaki futbolcunun transferinin haziran ayında resmileştirileceği belirtildi.

Bu sezon La Liga'yı 15. sırada bitiren Deportivo, İspanya'nın kuzeyindeki Galisya bölgesinin en köklü takımlarından biri olarak biliniyor. En büyük rakibi Celta'nın taraftarlarının geçmişte taktığı "Los Turcos" (Türkler) lakabını benimseyen Deportivo taraftarları, Riazor Stadı'nda oynanan maçlarda Türk bayrağını açmalarıyla hatırlanıyor.

Muhabir: Şenhan Bolelli

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.