
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor, Burak'ın attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.***
TRABZON
Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 1
Maçın 29. dakikasında ev sahibi ekipten Burak attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra her iki takımın da çabası gol için yeterli olmadı ve bordo-mavili ekip maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Tarabzonspor pek çok pozisyondan yararlanamazken, mücadelenin 72. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Burak kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.
Oyundan kopmayan Kayserispor, 87. dakikada Troisi'nin golüyle skoru 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmadı ve Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
Durdurulamıyor
Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz durdurulamıyor. Kayserispor'a 2 gol atan Burak, geçen sezonun 31. haftasından bu yana 189 gündür oynadığı her lig maçında gol atma başarısı gösterdi.
Golcü oyuncu, bu sezon 8. lig maçında 13. golüne ulaşarak gol krallığını sürdürdü.
Farklı kazanabilirdik
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''Farklı kazanabileceğimiz bir maçı son dakikada yediğimiz golle 2-1 tamamladık.''
Kayserispor Teknik Direktörü Şota ise güzel top oynadıklarını ifade ederek, ''Maalesef puansız dönüyoruz'' dedi.