Kulüp doktoru Urgun, futbolcular Aurelio ile İsmail'in gıda zehirlenmesi geçirdikleri haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.***
İSTANBUL
Beşiktaş Kulübü doktoru Devrim Urgun, Sivasspor maçı kamp kadrosunda yer alan Mehmet Aurelio'nun, gribal enfeksiyon ve yüksek ateşten dolayı 18 kişilik kadrodan çıkarıldığını ve tedavisine başlandığını söyledi.
Sivasspor maçında, boğaz ağrısı ve anjin şikayeti olan İsmail Köybaşı'nın oyuna iğne ile başladığını kaydeden Urgun, ''Devre arasında ise halsiz olduğunu, kendisini iyi hissetmediğini söyledi ve oyundan çıktı. Yüksek ateşi olduğundan ötürü geceyi tedbir amaçlı olarak Acıbadem Fulya Hastanesi'nde geçirdi. 2 oyuncumuzun da basında söz edildiği şeklinde gıda zehirlenmesi gibi bir durumu söz konusu değildir'' ifadelerini kullandı.