
Beşiktaş Kulübü, daha önce tarihi açıklanan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının ilanını internet sitesinden duyurdu.***
İSTANBUL - Ercan Doğan
Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan ilanda, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının, 18 Mart Pazar günü saat 10.00'da İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirileceği, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci ve son toplantının, çoğunluğa bakılmaksızın, 25 Mart Pazar günü aynı saatte ve yerde, aynı gündemle olacağı bildirildi.
Kongre üyeleri, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan Yıldırım Demirören'den boşalan kulüp başkanlığı için tercihlerini yapacaklar.
Sinan Vardar aday oldu
Öte yandan, eski yöneticilerden Levent Erdoğan'nın geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklamasının ardından, kulübün altyapısındaki çalışmalarıyla dikkati çeken Sinan Vardar da başkan adaylığını duyurdu.