
BURSA
Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman ayak tenisi ile devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular daha sonra, seri çıkış çalışması yaptı. Son bölümde ise tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı.
Sakatlıkları süren Sebastian Pinto, Michael Basser ve ağrıları bulunan Ferhat Kiraz, takımdan ayrı fizyoterapist kontrolünde çalıştı. Bekir Sevgi ise kondisyon salonunda çalıştı.
Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve Özlüce Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.