13. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda, bayanlar 100 metre engellide yarışacak Nevin Yanıt, son Avrupa şampiyonluğu sonrasında kendisinde bir rahatlama olduğunu söyledi.***
DAEGU - Hakan Kibar
Milli sporcu, dünya şampiyonasında yarın yarışacağını hatırlatarak, ''Sporcularda performans düşüklüğü olağan şeylerdir. Geçen yıl fiziksel performansının yanında motivasyonumu da iyi hissediyordum. Konsantre olarak kendimi adapte etmiştim. Bu yıl büyük bir konsantrasyon bozukluğu yaşıyorum. bunları doğal karşılıyorum. Altın madalya alınca biraz rahatlama oldu'' diye konuştu.
Nevin Yanıt, Fenerbahçe Kulübünün son dönemde geçirdiği sıkıntılarla ilgili sorulara ise, ''Fenerbahçe'de benimle ilgili bir durum yok. Kulüp bize desteğini sürdürüyor'' dedi.
Fenerbahçe'nin durumunun kendisini etkilemediğine dikkati çeken Nevin, sözlerini şöyle tamamladı:
''Bizimle ilgili bir problem yok. Herşey devam ediyor. Kulübün geleceği açısından bir kuşkum yok. Şu anda kulübümün amatör branşları kapatmak istemesi beni etkilemiyor. Çünkü düşünmüyorum. Şu anda böyle bir şey olacak mı? olmaz mı? diye bir düşüncem yok. Kulüple görüşmedim. Fenerbahçe bize yardımını sürdürüyor.''