
MHP Lideri Bahçeli, kendisine yönelik suikast iddialarını, "Ciddiye alınacak bir tarafı olduğu kanaatinde değilim" sözleriyle değerlendirdi.***
ANKARA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensupları ile Sheraton Hotel'de, sosyal, siyasi ve ekonomik gündemi değerlendirmek üzere, geleneksel sohbet toplantısı düzenledi.
MHP Lideri, bir gazetecinin kendisine yönelik suikast iddiası ile ilgili sorusunu yanıtlarken, kendisinin bu konudan dolayı olağanüstü bir güvenlik tedbirinin alındığını hissetmediğini, geçmişte ''Türk İntikam Tugayı'' adı ile anılan bir örgütün isminin kelimeleri değiştirilerek yeniden ele alındığını ifade etti.
Bahçeli, ''Ciddiye alınacak bir tarafı olduğu kanaatinde değilim. Ancak bizi üzen nokta, böyle bir suikast faaliyetinin amacını Türkiye'de bir kardeş kavgasını başlatmak ve onların kullandığı ifade ile bir Türk-Kürt kavgasını başlatmak için MHP'nin terörist faaliyetler içerisinden üretilmiş bir siyasi kurumla benzeştirerek böyle bir teşebbüsün olabileceğinin söylenmesi tabi Milliyetçi camiayı oldukça üzer."