Dolar
32.32
Euro
34.81
Altın
2,301.87
ETH/USDT
3,131.00
BTC/USDT
63,869.00
BIST 100
10,276.88
Politika, arşiv

Siyaset'in ödülleri sahiplerini buldu

Politika dergisi Siyaset'in 19. kuruluş yıl dönümü kutlaması ve ödül töreni gerçekleştirildi.

21.05.2013 - Güncelleme : 21.05.2013
Siyaset'in ödülleri sahiplerini buldu

ANKARA

Siyaset Dergisi'nin kuruluş yıl dönümü kutlaması ve ödül töreni, Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, sanatçılar ve gazeteciler katıldı.

Sunuculuğunu Seray Sever ve Murat Başoğlu'nun üstlendiği törende, ödüller, Bakanlar Eker ve Yılmaz ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Adnan Keskin, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu ve Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan tarafından sahiplerine verildi.

Törende Bakanlar Eker, Çelik ve Güler ile çok sayıda milletvekili, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü, iş adamı, sanatçı ve sunucu ödül aldı. Bakanlar Çelik ve Güler, yoğun programları nedeniyle etkinliğe katılamadı. 

"Yılın Bakanı" unvanına layık bulunan Eker, yaptığı konuşmada, ödülü, Türkiye'nin her tarafından görev yapan 55 bin çalışma arkadaşına verilmiş olarak kabul ettiğini söyledi. 
Eker, "Onların gayretleri ve çalışmaları, Türkiye'yi dünyada 11. sıradan 7. büyük tarımsal gücü haline dönüştürdü ve Avrupa Birliği'nde 4. sıradan 1. sıraya çıkardı. Ödülü onlar adına alıyorum" dedi.

Bakan Cevdet Yılmaz da Siyaset dergisini 19 yıldır istikrarlı bir şekilde bu günlere taşıyan ekibi tebrik etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.