KARS
Karsta'ki temaslarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde yapılacak caminin temel atma törenine katılarak bir konuşma yaptı.
Daha sonra AK Parti Kars İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bozdağ, her seçimde başarılı olmanın kendileri için önemli bir gösterge olduğunu belirtti.
2014'teki cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Bozdağ, ''2014'teki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah yine bizim destek olduğumuz, aday gösterdiğimiz kişi Türkiye'nin 12. cumhurbaşkanı seçilme imkanı bulur'' dedi.
''Biz olmazsak emin olun Türkiye'de muhalefet partilerinin bir şey yapacağı yok'' diyen Bozdağ, şöyle devam etti:
''Eskiden Baykal yapardı şimdi Kılıçdaroğlu, Bahçeli. Bunların salı vaazları var Meclis'te. Salıdan salıya böyle gelirler bir vaaz ederler, konuşurlar ondan sonra genel merkezlerine giderler. Ben onların yaptığına 'salı vaazları' diyorum. Siyasetleri öyle.''
Suriye konusu
Bekir Bozdağ, Suriye'de yaşananlarla ilgili olarak da ''Suriye'de babadan devralınmış bir katliam anlayışı, oğul tarafından devam ettiriliyor. Onun için bütün dünyaya, 'Suriye'ye dönün, buraya sağır kalmayın' çağrısında bulunuyoruz'' dedi.