Dolar
32.51
Euro
34.88
Altın
2,327.60
ETH/USDT
3,144.30
BTC/USDT
64,102.00
BIST 100
9,783.82
Politika, arşiv

İstismar yapmak yanlıştır 

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Afyonkarahisar'da mühimmat deposundaki patlamaya ilişkin, ''Acıların üzerinden istismar yapmak fevkalade yanlıştır'' dedi.

08.09.2012 - Güncelleme : 08.09.2012
İstismar yapmak yanlıştır 

YOZGAT
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Afyonkarahisar'da mühimmat deposundaki patlamaya ilişkin, ''Acıların üzerinden istismar yapmak fevkalade yanlıştır. Hem Sayın Bakanımızın (Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu) yaptığı açıklamayı çarpıtmak hem de Afyonkarahisar Valimizin yaptığı bir hadiseyi çarpıtmak kimseye bir fayda sağlamaz'' dedi.
Bozdağ,  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaretinde, Afyonkarahisar'daki patlamanın ardından yapılan değerlendirmelerle ilgili gazetecilere açılamada bulundu.
''Acıların üzerinden istismar yapmak fevkalade yanlıştır. Hem Sayın Bakanımızın yaptığı açıklamayı çarpıtmak hem de Afyonkarahisar Valimizin yaptığı bir hadiseyi çarpıtmak kimseye bir fayda sağlamaz'' diyen Bozdağ, şunları kaydetti:
 ''Maalesef 25 şehidimizin acısı hepimizin yüreğini burkarken, birileri bunun üzerinden hala hesap yapıyor. Onlara bizim sözümüz; acılar varken, millet acısını içine gömerken, herkesin canı yanarken hesaplarla manşetler, hesaplarla yazılar yazılmasın. Bu konuda da herkesi vicdanlı olmaya davet ediyoruz.''
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ise patlamayla ilgili incelemenin sürdüğünü anımsatarak, ''Adli ve idari tahkikatlar yapılıyor. Ondan sonra netice belli olacak. Zaten acısı yüreğimizi dağladı'' dedi.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın