
Bakan Çelik, ''Sayın Başbakanımız hasta değil ustadır usta, bunu herkes bilsin. O ustadan alacağınız çok şeyler var'' dedi.***
ARTVİN - Orhan Topal
AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Kongresi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla yapıldı.
Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongrede konuşan Bakan Çelik, ''Dindar nesil'' tartışmalarına değinen Çelik, şöyle devam etti:
''Dünyaya kapalı bir nesil değil, dünyaya açık bir nesilden bahsediyoruz ama onlar hiç utanmadan, sıkılmadan, bir operasyon neticesinde evinde istirahat eden Başbakanımıza olmadık hastalıklar, olmadık iftiralarda bulunuyorlar. Biz de onlara Artvin'den sesleniyoruz; Sayın Başbakanımız hasta değil, ustadır usta, bunu herkes bilsin. O ustadan alacağınız çok şeyler var.''
CHP'ye "belediyecilik" eleştirisi
Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ise AK Parti'nin kadın kolları gibi güçlü bir teşkilatının dünyada hiçbir partide bulunmadığını vurgulayarak, ''Dünyadaki en güçlü kadın kolları teşkilatı AK Parti'nin'' diye konuştu.
Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''CHP'nin belediyecilikten anladığı filan yok. Bütün CHP'li belediyeler adeta dökülüyor. Su götüremiyor, çöpleri toplayamıyor, atık su arıtma tesislerini yapamıyor. Neticede bakın Ergene Havzası'nda, Trakya da dahil hiçbir CHP'li belediyenin atık su arıtma tesisi yoktu. Başbakanım beni bir gün telefonla aradı. (Bunların yapacağı yok, bunlar belediyecilikten anlamaz, Ergene Havzası'nı da sen kurtar, onların atık su arıtma tesislerini sen yap) diye söyledi."