Dolar
32.55
Euro
34.86
Altın
2,315.50
ETH/USDT
3,130.30
BTC/USDT
64,110.00
BIST 100
9,722.09
Politika

Akşener Şanlıurfa'da vatandaşları dinledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Şanlıurfa'da esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Mehmet Fatih Aslan, Müslüm Etgü  | 11.03.2021 - Güncelleme : 11.03.2021
Akşener Şanlıurfa'da vatandaşları dinledi Fotoğraf: Mehmet Fatih Aslan / AA

Şanlıurfa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, GAP Havalimanı'nda partililerce karşılandı. Buradan Hilvan ilçesine geçen Akşener, İnönü Caddesi'ndeki esnafı dolaşarak sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Akşener, kente esnafın sorunları dinlemek için geldiklerini belirterek bu sıkıntıları TBMM'de dile getireceklerini ve iktidarın dikkatini bu noktaya çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gezisi sırasında yanına gelen vatandaşlarla da fotoğraf çektiren Akşener, çocuklarla yakından ilgilendi.

Akşener, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'nde balıklara yem attı. Yerleşke içerisindeki vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Akşener, yanına gelenlerle fotoğraf çektirdi.

Akşener, burada tablada kuruyemiş satan esnafla bir süre sohbet ederek, kente özgü Urfa fıstığından satın aldı, bir tatlıcıdan aldığı tatlıları ise gazetecilere ikram etti.

Şehir merkezindeki temaslarının ardından Viranşehir ilçesine geçen Akşener ve beraberindeki heyet, burada da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Akşener, talep ve önerilerini dinlediği vatandaşlara, bunları TBMM'deki grup toplantısında dile getireceğini söyledi.

Akşener ve beraberindeki heyet, kentteki temaslarının ardından kara yoluyla Mardin'e hareket etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.